Getuigen gezocht

Op vrijdag 31 maart 2017, tussen 13:00 uur en 13:30 uur heeft er een babbeltruc plaatsgevonden op de Fazantstraat.

Er werd bij een ouder echtpaar (beiden boven de 80 jaar) aangebeld door een man. De man zei dat hij een monteur van de waterleiding was en dat hij binnen bij de mensen moest zijn. Aangezien er op dat moment buiten ook daadwerkelijk werkzaamheden waren, was dit voor het echtpaar geloofwaardig.

De man is in huis overal geweest en vroeg zelfs om een waterpomptang om het water af te sluiten. Daarna vertelde hij dat hij snel weer terug kwam om alles weer in orde te maken. Nadat de man verdwenen was, kwamen de mensen er achter dat er geld en bankpasjes weg waren.

De man had het volgende signalement:
– blank
– ongeveer 35 jaar
– ongeveer 185 cm lang
– kort haar met pet
– blauwe spijkerbroek
– donker blauw tshirt.

Heeft u informatie met betrekking tot deze babbeltruc? Neem dan contact op met politie Alphen aan den Rijn via 0900-8844.