Contact

. Voor overname van teksten, foto’s of andere publicaties dient u contact op te nemen met info@112nieuwsgroep.nl

112 Nieuwsgroep

Tips banner
Problemen met bruggen op de Hoekse Lijn in Maassluis en Vlaardingen

Er hebben zich weer nieuwe problemen voorgedaan bij de bouw van de Hoekse Lijn. Bij het bedienen van de bruggen in Maassluis en Vlaardingen zijn veel storingen geconstateerd. Eerder waren er ook al problemen met de beveiligingssoftware. Ondanks deze tegenvallers blijft Visser van Rotterdam erbij dat de metro in het laatste kwartaal van 2018 klaar is. De oorzaken van de storingen met de bruggen is nog niet bekend. Een team van specialisten is erbij geroepen om de oorzaak te achterhalen. De softwareproblemen zijn ook nog niet opgelost. Ook heeft de RET niet alle documenten binnen voor het exploiteren van de Hoekse Lijn. Aldus de WOS.

Lees verder...
Café De Kroon in Maassluis gesloten na grote harddrugs vondst

Op woensdag 20 juni is café De Kroon aan de Haven in Maassluis bestuursrechtelijk gesloten op last van burgemeester Edo Haan. Bij een controle op maandagavond 18 juni met onder andere politie, handhaving, de NWVA en de belastingdienst werd een grote hoeveelheid harddrugs gevonden in het pand. Het café is ook niet in het bezit van een exploitatievergunning. De sluiting is voor een aantal weken van kracht en daarna bepaalt de burgemeester hoe lang de sluiting zal gaan duren. Bekijk hier de video.

Lees verder...
Handhavers in Maassluis worden permanent uitgerust met bodycam

Handhavers in de gemeente Maassluis krijgen op kort termijn allemaal een bodycam op hun uniform. De Buitengewoon Opsporingsambtenaren hebben een aantal maanden getest met de camera's, en dat is succesvol geweest zegt het college van burgemeester en wethouders. De camerabeelden kunnen dienen als onder andere bewijsmateriaal. In Maassluis hebben de bodycams in twee situaties gezorgd voor toetsing of de werkzaamheden juist zijn verlopen. De camera's hebben ook een preventieve werking. De compacte camera's worden binnenkort een beleid in de gemeente Maassluis. Aldus de WOS.

Lees verder...
80 dagen cel en jaar rijontzegging geëist voor veroorzaker zwaar ongeval A20 Maasland

Op maandag 18 juni heeft de Officier van Justitie een celstraf van 80 dagen en een rijontzegging van een jaar geëist tegen een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Servië. De vrachtwagenbestuurder veroorzaakte op 18 juli 2016 een ernstig ongeval op de A20 tussen Maasdijk en Maasland. Bij het ongeval raakten vier mensen gewond. Het Openbaar Ministerie laat weten dat de vrachtwagenchauffeur op die dag maagproblemen had. Hiervoor wilde hij medicijnen uit het dashboardkastje halen. Door de actie kwam de vrachtwagen op de vluchtstrook terecht en ramde daarbij een stilstaande auto. Twee inzittenden raakten ernstig gewond en liepen onder andere gebroken nekwervels op. Een andere inzittende brak zijn sleutelbeen en het laatste slachtoffer onder meer een hersenschudding. Aldus de WOS.

Lees verder...
23-jarige Revanth Reddy Dornadula uit Amsterdam vermist

Sinds 19 april vermist vanuit Amsterdam de 23-jarige Revanth Reddy Dornadula uit Amsterdam. Vanaf 19 april 2018 heeft de familie geen contact meer met hun zoon. Vader maakt zich ernstige zorgen. Vader heeft daarom zijn zoon als vermist opgegeven. Voor de datum 20 april 2018 had Revanth Reddy een vliegticket geboekt vanaf Rome/ Italie naar Amsterdam/ Nederland. Revanth Reddy is/ was in een labiele mentale toestand en is daarvoor in behandeling bij een psychiater. Hij gebruikt voor zijn verwardheid meerdere medicatie. Hij heeft geen geldtransacties gedaan en zijn telefoon staat uit. Hieronder vindt u meer informatie over Revanth Reddy: Naam:Revanth Reddy Dornadula Geboortedatum:14-09-1994 Huidige leeftijd:23 Lengte:1.85 cm Haarkleur:Zwart Oogkleur:Zwart/bruin Geslacht:Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 Zaaknummer: 2018113862

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws