blogname

112
alphenaandenrijnnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Getuigenoproep


Boskoop - Op zondag 1 oktober 2017 omstreeks 18.00 uur heeft bij de Lage Weide flat te Boskoop een openlijke geweldpleging plaatsgevonden waarbij één persoon gewond is geraakt door een groep jongeren. Het voorval heeft plaatsgevonden op de hoek van de flat nabij de kinderboerderij.

De aanleiding van het incident is mogelijk de belediging van een minderjarig meisje. De persoon werd belaagd door de groep jongeren, waarbij hij is geschopt en geslagen.

Het onderzoek is al enige tijd gaande waarbij de politie nu op zoek is naar (nieuwe) getuigen van de mishandeling. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie in Alphen aan den Rijn via telefoonnummer 0900-0044.

Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (MMA) op telefoonnummer 0800-7000.

Zaakregistratie: 2017280953

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws