blogname

112
alphenaandenrijnnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Snelheidscontrole


Bij een vijftal excessen is gehandhaafd door het opmaken van een Proces-Verbaal. Bij kleinere snelheidsovertredingen is waarschuwend opgetreden.

De grootste overschrijding is waargenomen op de Oranje Nassausingel waar een bestuurder 98 kilometer per uur reed (zie bijgevoegde foto). Na 3 kilometer per uur wettelijke correctie heeft deze bestuurder een bekeuring gekregen voor een snelheidsoverschrijding van 45 kilometer per uur.

Let alstublieft op wanneer u besluit aan het verkeer deel te nemen. De kans op een gladde rijbaan is de komende maanden groter en veel mensen rijden nog steeds zonder licht. Ook als u denkt goed te kunnen rijden, kunt u niet alle omstandigheden voorzien. Wat u wel kunt doen is de aangegeven maximumsnelheid respecteren.

Benieuwd hoeveel het verminderen van uw snelheid met slechts 5 kilometer per uur uitmaakt? Zoek dan op bijvoorbeeld YouTube naar de ‘TAC campaign anti speed ad’. Deze educatieve filmpjes (let op: mogelijk als schokkend te ervaren) laten goed zien wat slechts 5 kilometer per uur verschil uitmaakt.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws