blogname

112
alphenaandenrijnnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Aanrijding N11 / Leidse Schouw Alphen aan den Rijn


Vandaag stonden weggebruikers op de N11 wederom in de file op een ongebruikelijk tijdstip. Ter hoogte van de kruising met de Leidse Schouw, had er in de richting van Bodegraven een aanrijding plaatsgevonden. Hier waren 3 auto’s bij betrokken.

Op de n11 stond een rij auto’s te wachten voor de verkeerslichten om Alphen binnen te rijden. Een automobilist reed langs de rij en zag vooraan een ruimte om tussen de stilstaande auto’s in te voegen. Hij kon vervolgens niet op tijd stoppen en reed tegen een stilstaande auto aan. Deze werd weer tegen zijn voorganger geduwd.


Omdat er in eerste instantie mogelijk sprake was van letsel , kwamen er ambulances ter plaatse. De betrokkenen zijn vervolgens op de locatie bekeken. Niemand werd vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder die achterop is gereden is aangehouden omdat hij er van verdacht wordt, gevaar veroorzaakt te hebben. Aan het bureau bleek na een speekseltest, dat de man mogelijk verdovende middelen gebruikt had. Hierop is er van hem bloed afgenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws